Individuele ademsessie

Ondek wat jouw adem voor je kan betekenen en neem de regie in eigen hand

Heb jij vaak last van vermoeidheid, slaap je slecht en voel je je vaak opgejaagd?

Hoe zou het voor je zijn wanneer je vol energie zit, je goed kunt focussen, heerlijk & diep slaapt en je ontspannen voelt?

Je ademt zoals je leeft

Wat betekent een individuele ademsessie?

 

Ademwerk, je hebt er vast wel eens iets over gehoord…. Er bestaan veel verschillende soorten technieken die je kunt toepassen wanneer je ademwerk beoefent. Ik kijk naar jouw lichaam en vanuit daar beslissen we welke technieken we gaan gebruiken. Ik werk veel met de verbonden ademhalingstechniek en de Wim Hof methode.

Wanneer je bij mij een individuele ademsessie boekt, adviseer ik minimaal een pakket van drie sessies. Zo kunnen we echt met jouw thema’s aan de slag en de diepte in. Bij de eerste afspraak heb je een uitgebreide intake, doe ik een ademanalyse en hebben we een korte ademsessie waarbij ik gebruik maak van de verbonden ademhalingstechniek. Ook geef ik ademtechnieken mee voor thuis wanneer je bijv stress, angst of vermoeidheid ervaart. Een tweede en derde sessie hebben we kort een moment waarop we evalueren, daarna gaan we aan de slag met jouw thema’s en passen we daar de ademtechniek op aan.

De individuele sessie kan in mijn praktijkruimte plaatsvinden in Aalsmeer, maar is ook mogelijk online.

REVIEWS

Ervaringen van klanten

Ruim 1,5 jaar geleden kreeg ik regelmatig last van een opgejaagd gevoel in combinatie met chronische hyperventilatie. Dit zorgde voor vermoeidheid, slecht slapen en ik belandde in een vicieuze cirkel. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik begin 2020 bij Annemijn terecht gekomen en doen we regelmatig een individuele ademsessie. Door Annemijn heb ik ervaren hoe het is om bewuster te zijn van mijn ademhaling en door de verbonden ademhaling lukt het me om meer ademruimte te creƫren en de blokkades te verminderen. Ik ervaar het als een hele fijne theraphie voor mijn opgejaagde gevoel en chronische hyperventilatie en slaap er ook beter door. Annemijn is een topper in haar vak en ik ben haar heel dankbaar voor wat zij mij heeft geleerd!

Sabine

Vanaf het moment dat Annemijn gestart is met het geven van ademsessies, volg ik sessies bij haar. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik me erbij moest voorstellen, maar toen ze me vertelde dat het goed is voor een ieder die meer contact wil maken met het lichaam, iedere sessie gezien kan worden als een schoonmaak voor lichaam & geest en dat het je creativiteit weer laat stromen, was ik toch wel heel benieuwd! En inderdaad, iedere sessie is weer een nieuwe ervaring voor me. Heel mooi en bijzonder! Ik kan weer beter contact maken met mijn lichaam, ik voel me meer ontspannen en de creativiteit stroomt als nooit tevoren. Ik ben Annemijn heel dankbaar dat zij mij iedere sessie liefdevol begeleidt en dat ze me de kracht van de adem heeft geleerd. Ik zal nog vaak een ademsessie bij haar volgen.

Hanneke

Eerst heb ik getwijfeld of een ademsessie niet te zweverig voor mij was. Op aanraden van een gemeenschappelijke vriendin toch een individuele sessie geboekt en het bleek helemal niet zweverig te zijn! Mijn ervaring is heel positief, ik was verbaasd dat de 1ste sessie al zo’n inpact had en was direct benieuwd wat meerdere sessies voor me zouden doen. Dankzij de aanpak van Annemijn voelde ik mij direct op mijn gemak en vrij om er helemaal voor te gaan. Het resultaat van de ademsessies is dat ik meer rust vind in stressvolle situaties. Ik vind het heel bijzonder om te ervaren dat ik zoveel kan sturen met mijn ademhaling. Ik had dit vooraf nooit gedacht. Ook op werk lukt het me beter om mijn emoties ” onder controle” te houden. Echt heel fijn! Ik zou deze sessies aan iedereen aanbevelen! Ik denk dat iedereen hier profeit van kan hebben, ongeacht hoe je in je vel zit. En ik zou dit vooral adviseren bij Annemijn te ervaren. Ik vind het echt heel tof hoe Annemijn dit doet!

Sophia