Ademtraject

Transformeer door jouw adem 

Als ambitieuze, ondernemende vrouw ben jij op zoek naar meer verbinding met jezelf, wil jij durven kiezen vanuit intuitie en wil je echt gaan staan voor wie je waard bent! Geen piekergedachtes meer, maar vanuit verbinding voelen welke kant je op mag gaan!

Hoe zou het voor je zijn wanneer je vol energie zit, je goed kunt focussen, vanuit vertrouwen kunt ondernemen en kunt durven vertrouwen op je intuitie? Dat je creativiteit stroomt en je niet langer wakker ligt door piekergedachtes?

Dit levert het drie maanden traject jou op 

 • Een tranformatie, zowel persoonlijk als in je business
 • Echte verbinding met je lichaam
 • Meer energie, diepe ontspanning & verbeterde nachtrust
 • Oude vastzittende emoties loslaten en verwerken
 • Heling op fysiek, metaal, emotioneel & spiritueel vlak
 • Meer (zelf)liefde, ontspanning en innerlijke rust
 • Persoonlijke groei & creativiteit flow
 • Antwoorden krijgen vanuit je intuitie
 • Vastzittende energie kan weer stromen
 • Connectie met je lichaam en jouw hart

Transformeer door jouw adem in drie maanden

Dit transformerende ademtraject bevat

6 individuele ademsessies

Zes individuele ademsessies van a 75 -90 minuten fysiek of online via Zoom

2 coaching sessies

In dit traject hebben we twee coachingsessies van a 30 minuten via Zoom

Aromatouch massage of reiki behandeling

Om nog meer in verbinding te komen met je eigen lichaam zit er in dit traject een aromatouch massage of een reiki behandeling op afstand

Contact via mail en Whatsapp

Tussen de ademsessies & de coaching sessies in begeleid ik je via mail en whatsapp

Verschillende ademoefeningen voor thuis

Naast de ademsessies ontvang je verschillende krachtige ademoefeningen voor thuis

Online masterclass

Tijdens jouw traject krijg jij een online masterclass

Hi, ik ben Annemijn

Ademcoach

Na mijn eerste ervaring met ademwerk in groepsverband, ben ik op zoek gegaan naar een verdieping in ademwerk. Ik wilde meer leren over de adem en ervaren wat het voor me kon doen wanneer ik meerdere sessies zou volgen. Ik kreeg veel meer rust, kon me weer ontspannen, mijn creativiteit begon te stromen en ik durfde echt te gaan staan voor wie ik ben. Ik kreeg veel meer zelfvertrouwen. En dat gun ik jou ook!

Mijn passie is om ambiteuze, ondernemende vrouwen hun energieke zelf terug te laten vinden! Hoe zou het voor je zijn om in connectie met je lichaam te zijn, vanuit je hart te leven en weer de ruimte voor jezelf in te nemen? Om de energie weer te voelen stromen en om vanuit intuitie jouw antwoorden te krijgen.

Hoe zou je het vinden om weer een ontspannen lichaam & geest te hebben en je weer fit en energiek te voelen? Klinkt goed toch?

Bewust ademhalen zorgt voor meer energie, rust en focus. Je krijgt meer vertrouwen in je lichaam en laat oude patronen & emoties los, waardoor je weer veel lekkerder in je vel komt te zitten! Je creativiteit gaat weer stromen en je lichaam kan weer helen en ontspannen.

Kom weer in verbinding met jezelf, laat je energie weer stromen & verhoog je creativiteitesflow! 

Dit zeggen mijn klanten

Ruim 1,5 jaar geleden kreeg ik regelmatig last van een opgejaagd gevoel in combinatie met chronische hyperventilatie. Dit zorgde voor vermoeidheid, slecht slapen en ik belandde in een vicieuze cirkel. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik begin 2020 bij Annemijn terecht gekomen en doen we regelmatig een individuele ademsessie. Door Annemijn heb ik ervaren hoe het is om bewuster te zijn van mijn ademhaling en door de verbonden ademhaling lukt het me om meer ademruimte te creeen en de blokkades te verminderen. Ik ervaar het als een hele fijne theraphie voor mijn opgejaagde gevoel en chronische hyperventilatie en ik slaap er ook beter door. Annemijn is een topper in haar vak en ik ben haar heel dankbaar voor wat zij mij heeft geleerd!

Sabine

Webshop eigenaar

Eerst heb ik getwijfeld of een ademsessie niet te zweverig voor mij was. Op aanraden van een gemeenschappelijke vriendin heb ik toch het ademtraject geboekt en het bleek helemaal niet zweverig te zijn! Mijn ervaring is heel positief, ik was verbaasd dat de eerste sessie als zo’n impact had en was direct benieuwd naar wat meerdere sessies voor mij zouden kunnen doen. Dankzij de aanpak van Annemijn voelde ik me direct op mijn gemak en vrij om er helemaal voor te gaan. Het resultaat van de ademsessies is dat ik meer rust vind in stressvolle situeaties. Ik vind het bijzonder om te ervaren dat ik zoveel kan sturen met mijn ademhaling. Dit had ik vooraf nooit gedacht. Ik zou deze sessies aan iedereen aanbevelen! Ik denk dat iedereen hier profijt van kan hebben, ongeacht hoe je in je vel zit. En ik zou ademsessies adviseren bij Annemijn te ervaren. Ik vind het echt heel tof hoe Annemijn dit doet!

Sophia

Event planner

Onder begeleiding van Annemijn heb ik drie geweldige individuele ademsessies online mogen ervaren. Al meer dan een jaar kampte ik met een gek ‘dooradem’-probleempje, waarbij af en toe zonder aanleiding mijn adem stokte, ik het gevoel had dat ik moest geeuwen – wat niet lukte, en ik soms zelf moest kokhalzen.
Voor mij zijn deze sessies een enorme doorbraak geweest. Annemijn haar begeleiding op afstand is super nuchter, liefdevol en voelt heel erg veilig. Ik voelde de vrijheid, veiligheid en ruimte om er helemaal head first in te duiken en over te geven aan wat zich zou aandienen. Bij de tweede en derde sessie vond ik het best spannend, omdat mijn lichaam echt bizar heftig reageerde op de verbonden ademhaling. Door Annemijn haar aanwezigheid wist ik dat ik daar gewoon doorheen kon gaan, dat er niks ergs kon gebeuren. En ook wist ik dat hoe dieper ik zou gaan, hoe groter de bevrijding zou zijn. Door de ademsessies is er zoveel meer ontspanning gekomen, het voelt alsof er van alles opgeruimd is. Ik vind dat Annemijn het echt geweldig doet en ben enorm dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben.
Jorien

New Leaders Coach

Ga het proces met jezelf aan, daar ligt het goud voor jouw onderneming!

Dit is wat het drie maanden ademtraject je oplevert:

 

 • Een echte transformatie! 
 • We werken tijdens deze sessies echt aan de thema’s die voor jou spelen. Durven gaan staan voor jouw waarden, creativiteitsflow, verbinding, vertrouwen op je intuitie, maar ook thema’s als stress, angst, piekeren, beter slapen, persoonlijke ontwikkeling, flow etc
 • Je ervaart meer energie, verbeterde nachtrust & diepe ontspanning
 • Oude vastzittende emoties in het lichaam worden verwerkt en geheeld
 • Verbinding met jouw lichaam & hart
 • Het ervaren van innerlijke rust, zelfliefde
 • Er vindt een shift plaats op persoonlijke ontwikkeling
 • Jouw creativiteit gaat (nog meer) stromen

 

Dit ademtraject van bestaat uit:

 • Zes individuele ademsessies van 75- 90 minuten per ademsessie
 • Twee coachingsessie van 30 minuten via Zoom
 • Online masterclass
 • Een aromatouch massage of reiki behandeling op afstand
 • Fijne, krachtige ademoefeningen voor thuis
 • Mailondersteuning & whatsapp contact

 

2 op voorraad

De individuele ademsessies kunnen zowel online als in mijn mooie praktijkruimte in Aalsmeer gevolgd worden.

Jouw investering voor dit drie maanden ademtraject is 1495 euro.

Veelgestelde vragen

Wat is mijn investering voor dit drie maanden traject?

Je kunt dit krachtige drie maanden traject aanschaffen voor € 1495,-

Wanneer je het liefst in twee termijnen betaalt, kan dit ook! 

Hoe lang zit er tussen de ademsessies?

Tussen de ademsessies plannen we 1 à 2 weken, maar net wat je zelf het prettigst vindt. En dan uiteraard binnen drie maanden

Is dit drie maanden traject voor iedereen?

Ja, iedere ambitieuze, ondernemende vrouw kan bij mij dit drie maanden ademtraject volgen! Ik pas de ademsessies helemaal aan op de wensen en thema’s van mijn klant

Ik heb een andere vraag
Als je vraag niet beantwoord is, stel dan hier je vraag aan mij!