In juli 2020 kreeg ik de schop onder mijn kont van het universum die ik zo nodig had. Niet langer een baan in loondienst, maar volledig ondernemen!

Hi, ik ben Annemijn!

En ik ben ademcoach en hypnotherapeut.

Lange tijd ben ik op zoek geweest naar wat ik echt wilde. Ik wilde iets doen vanuit het hart, maar wat was dat dan precies? Ik was zakelijk succesvol in de corporate business, maar ervoer onrust, stress en onzekerheid.

Mijn eerste ervaring met ademwerk was tijdens een retreat in Malaga. Daar wist ik, hier moet ik meer mee gaan doen! Ik voelde in iedere vezel in mijn lijf dat deze breathwork ervaring life changing was. Nu gebruik ik mijn kennis over de adem niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin & mijn klanten. Eerst naast mijn baan in loondienst en vanaf juli 2020 als fulltime ondernemer. Wat een gift om mensen te kunnen helpen met iets wat ze zelf altijd bij zich hebben, de eigen adem.

Je adem is een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen, om je te verbinden met je lichaam en om oude blokkades te helen.

EAT, BREATHE, SLEEP, REPEAT

In juli 2019 gebeurde er iets waardoor ik erachter kwam wat mijn missie is!

This is me

Naast dat ik ondernemer ben, ben ik mama van twee heerlijke kindjes en woon ik met mijn gezin in Aalsmeer. Je kunt mij omschrijven als enthousiast, vrolijk & sociaal.

Jarenlang heb ik succesvol gewerkt in de uitzendbranche . Sales, wekelijkse targets en alle ballen in de lucht houden thuis waren geen uitzondering. Hierdoor had ik veel stress in mijn lijf.

Al heel lang wist ik, ik wil een job vanuit mijn hart. Iets doen waar ik echt heel blij van word en waar ik andere mensen mee kan helpen. Naast mijn baan ben ik daarom cursussen en opleidingen gaan volgen. Zo heb ik de opleiding van voedingsconsulent en holistisch ademcoach afgerond. Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in essentiële oliën, beoefen ik REIKI I & II en heb geef ik al meerdere jaren AromaTouch Massages. Dit deed ik allemaal naast mijn baan in loondienst.

Uiteindelijk ging na het ervaren van de kracht van de adem het roer om. Tijdens een retreat in Malaga in juni 2019 kwam ik hiermee voor het eerst in aanraking en ik voelde gelijk dat ik daar meer mee mocht gaan doen. Ik ben een ademcoach opleiding gaan volgen bij Heleen van Herleva en heb ervoor gekozen om in juli 2020 mijn baan in loondienst op te zeggen en als volledig ondernemer verder te gaan. De eerste keer dat ik ademwerk deed vond ik zo krachtig! Dit wilde ik niet voor mezelf houden en met de wereld delen.

De stress die ik had kon ik door middel van ademwerk omzetten naar rust en kalmte. Na hele lange tijd kon ik weer ontspannen, echt ontspannen! De spanning die ik had zie ik bij vele anderen om mij heen. Wellicht ervaar jij dit ook? Mijn missie is om jou de kracht van de adem te leren, zodat ook jij weer van stress naar ontspanning kan gaan.

En het fijne is, ik heb een super krachtig instrument in handen om jou te helpen je energieke zelf weer terug te vinden, namelijk jouw eigen adem!

De adem opzich is al mega krachtig, maar in begin 2022 heb ik ook de opleiding hypnotherapeut afgerond. Zodat ik mijn klant nog beter kan bedienen om de beste versie van zichzelf te worden! 

 

Typisch Annemijn:

  • Ik hou van gezelligheid, maar me time is ook heel belangrijk voor me
  • Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn en lekker te wandelen in het bos of op het strand
  • Ik vind het heel fijn om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn
  • Ik kan vijf boeken tegelijk lezen
  • Als ik iets wil dan ga ik er voor 100% voor
  • Herinneringen maken met het gezin vind ik ontzettend fijn