Over mij

Hi, ik ben Annemijn!

Mijn eerste ervaring met ademwerk was tijdens een retreat in Malaga. Daar wist ik, hier moet ik meer mee gaan doen! Nu gebruik ik mijn kennis over de adem niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin & mijn klanten. Wat een gift om mensen te kunnen helpen met iets wat ze zelf altijd bij zich hebben, de eigen adem.

Je adem is een fantastisch instrument om in te zetten om je beter te voelen.

EAT, BREATHE, SLEEP, REPEAT

This is me

Naast dat ik ondernemer ben, ben ik mama van twee heerlijke kindjes en woon ik met mijn gezin in Aalsmeer. Je kunt mij beschrijven als enthousiast, vrolijk & sociaal.

Jarenlang heb ik succesvol gewerkt in de uitzendbranche . Sales, wekelijkse targets en alle ballen in de lucht houden thuis waren geen uitzondering. Hierdoor had ik veel stress in mijn lijf.

Al heel lang wist ik, ik wil een job vanuit mijn hart. Iets doen waar ik echt heel blij van word en waar ik andere mensen mee kan helpen. Naast mijn baan ben ik daarom cursussen en opleidingen gaan volgen. Zo heb ik de opleiding van voedingsconsulent en holisctisch ademcoach afgerond. Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in essentiele olien, beoefen ik REIKI I & II en heb geef ik al meerdere jaren AromaTouch Massages.

Uiteindelijk ging na het ervaren van de kracht van de adem het roer om. Tijdens een retreat in Malaga kwam ik hiermee voor het eerst in aanraking en ik voelde gelijk dat ik daar meer mee mocht gaan doen. Ik ben een ademcoach opleiding gaan volgen bij Heleen van Herleva en heb ervoor gekozen om mijn baan in loondienst op te zeggen en als ondernemer verder te gaan. De eerste keer dat ik ademwerk deed vond ik zo krachtig! Dit wilde ik niet voor mezelf houden en met de wereld delen.

De stress die ik had kon ik door middel van ademwerk omzetten naar rust en kalmte. Na hele lange tijd kon ik weer ontspannen, echt ontspannen! De spanning die ik had zie ik bij vele anderen om mij heen. Wellicht ervaar jij dit ook? Mijn missie is om jou de kracht van de adem te leren, zodat ook jij weer van stress naar ontspanning kan gaan.

En het fijne is, ik heb een super krachtig instrument in handen om jou te helpen je energieke zelf weer terug te vinden, namelijk jouw eigen adem!