Ademtraject

Ontdek jouw adem in zes weken

Wat kun je verwachten van het adempakket?

In zes weken heb je drie individuele ademsessies van 75 minuten coach en begeleid ik je met verschillende  ademhalingstechnieken.

Bij de eerste afspraak heb je een uitgebreide intake, doe ik een ademanalyse en hebben we een korte ademsessie waarbij ik gebruik maak van de verbonden ademhalingstechniek.

Ook geef ik ademtechnieken mee voor thuis wanneer je bijv stress, angst of vermoeidheid ervaart. Een tweede en derde sessie hebben we kort een moment waarop we evalueren, daarna gaan we aan de slag met jouw thema’s en passen we daar de ademtechniek op aan. Ik maak veel gebruik van de verbonden ademhaling en de Wim Hof methode, maar pas ook andere ademhalingstechnieken toe wanneer ik zie dat je daar baat bij hebt.

[et_pb_wc_add_to_cart product=”439″ show_quantity=”off” show_stock=”off” admin_label=”Woo Aan winkelwagen toevoegen” _builder_version=”4.2.1″ fields_text_align=”center” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#dfc7ad” button_border_color=”#ffffff” text_orientation=”center” locked=”off”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Herken je dit?

Je droomt van meer verbinding met je lichaam en hart

Je mist de verbinding en connectie met jezelf

Je zit veel in je hoofd en piekert vaak

Je hebt het gevoel dat je continue AAN staat

Je voelt je moe en uitgeput

Je wilt vanuit je intuitie keuzes maken en meer durven gaan staan voor wie jij bent

Wat nou als

Hoe zou het voor je zijn wanneer je vol energie zit, je goed kunt focussen, heerlijk & diep slaapt en je ontspannen voelt? Dat je creativiteit stroomt en je niet langer wakker ligt door piekergedachtes?

Dit levert het zes weken traject je op 

 • Meer energie, diepe ontspanning & verbeterde nachtrust
 • Oude vastzittende emoties loslaten en verwerken
 • Heling op fysiek, metaal, emotioneel & spiritueel vlak
 • Meer (zelf)liefde, ontspanning en innerlijke rust
 • Persoonlijke groei & creativiteit flow
 • Antwoorden krijgen vanuit je intuitie
 • Vastzittende energie kan weer stromen
 • Connectie met je lichaam en jouw hart

 

Dit zeggen mijn klanten

Eerst heb ik getwijfeld of een ademsessie niet te zweverig voor mij was. Op aanraden van een gemeenschappelijke vriendin heb ik toch het ademtraject geboekt en het bleek helemaal niet zweverig te zijn! Mijn ervaring is heel positief, ik was verbaasd dat de eerste sessie als zo’n impact had en was direct benieuwd naar wat meerdere sessies voor mij zouden kunnen doen. Dankzij de aanpak van Annemijn voelde ik me direct op mijn gemak en vrij om er helemaal voor te gaan. Het resultaat van de ademsessies is dat ik meer rust vind in stressvolle situeaties. Ik vind het bijzonder om te ervaren dat ik zoveel kan sturen met mijn ademhaling. Dit had ik vooraf nooit gedacht. Ik zou deze sessies aan iedereen aanbevelen! Ik denk dat iedereen hier profijt van kan hebben, ongeacht hoe je in je vel zit. En ik zou ademsessies adviseren bij Annemijn te ervaren. Ik vind het echt heel tof hoe Annemijn dit doet!

Sophia

Event planner

Ruim 1,5 jaar geleden kreeg ik regelmatig last van een opgejaagd gevoel in combinatie met chronische hyperventilatie. Dit zorgde voor vermoeidheid, slecht slapen en ik belandde in een vicieuze cirkel. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik begin 2020 bij Annemijn terecht gekomen en doen we regelmatig een individuele ademsessie. Door Annemijn heb ik ervaren hoe het is om bewuster te zijn van mijn ademhaling en door de verbonden ademhaling lukt het me om meer ademruimte te creeen en de blokkades te verminderen. Ik ervaar het als een hele fijne theraphie voor mijn opgejaagde gevoel en chronische hyperventilatie en ik slaap er ook beter door. Annemijn is een topper in haar vak en ik ben haar heel dankbaar voor wat zij mij heeft geleerd!

Sabine

Webshop

Onder begeleiding van Annemijn heb ik drie geweldige individuele ademsessies online mogen ervaren. Al meer dan een jaar kampte ik met een gek ‘dooradem’-probleempje, waarbij af en toe zonder aanleiding mijn adem stokte, ik het gevoel had dat ik moest geeuwen – wat niet lukte, en ik soms zelf moest kokhalzen.
Voor mij zijn deze sessies een enorme doorbraak geweest. Annemijn haar begeleiding op afstand is super nuchter, liefdevol en voelt heel erg veilig. Ik voelde de vrijheid, veiligheid en ruimte om er helemaal head first in te duiken en over te geven aan wat zich zou aandienen. Bij de tweede en derde sessie vond ik het best spannend, omdat mijn lichaam echt bizar heftig reageerde op de verbonden ademhaling. Door Annemijn haar aanwezigheid wist ik dat ik daar gewoon doorheen kon gaan, dat er niks ergs kon gebeuren. En ook wist ik dat hoe dieper ik zou gaan, hoe groter de bevrijding zou zijn. Door de ademsessies is er zoveel meer ontspanning gekomen, het voelt alsof er van alles opgeruimd is. Ik vind dat Annemijn het echt geweldig doet en ben enorm dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben.

 

Jorien

New Leaders coaching

Hi, ik ben Annemijn

Ademcoach

Na mijn eerste ervaring met ademwerk in groepsverband, ben ik op zoek gegaan naar een verdieping in ademwerk. Ik wilde meer leren over de adem en ervaren wat het voor me kon doen wanneer ik meerdere sessies zou volgen. Ik kreeg veel meer rust, kon me weer ontspannen, mijn creativiteit begon te stromen en ik durfde echt te gaan staan voor wie ik ben. Ik kreeg veel meer zelfvertrouwen. En dat gun ik jou ook!

Mijn passie is om ambiteuze, ondernemende vrouwen hun energieke zelf terug te laten vinden! Hoe zou het voor je zijn om in connectie met je lichaam te zijn, vanuit je hart te leven en weer de ruimte voor jezelf in te nemen? Om de energie weer te voelen stromen en om vanuit intuitie jouw antwoorden te krijgen.

Hoe zou je het vinden om weer een ontspannen lichaam & geest te hebben en je weer fit en energiek te voelen? Klinkt goed toch?

Bewust ademhalen zorgt voor meer energie, rust en focus. Je krijgt meer vertrouwen in je lichaam en laat oude patronen & emoties los, waardoor je weer veel lekkerder in je vel komt te zitten! Je creativiteit gaat weer stromen en je lichaam kan weer helen en ontspannen.

Dit is wat het zes weken ademtraject je oplevert:

 

 • Een verdieping op gebied van ademwerk
 • We werken tijdens deze sessies aan de thema’s die voor jou spelen. De sessies zijn op maat voor jou gemaakt. Thema’s die vaak voorkomen zijn; Durven vertrouwen op jouw intuitie, meer verbinding met je lichaam & hart, alles mag weer stromen, durven gaan staan voor jouw waarden. Maar ook stress, angst, piekeren, beter slapen, persoonlijke ontwikkeling, flow etc
 • Je ervaart meer energie, verbeterde nachtrust & diepe ontspanning
 • Oude vastzittende emoties in het lichaam worden verwerkt
 • Verbinding met jouw lichaam & hart
 • Het ervaren van innerlijke rust, zelfliefde
 • Er vindt een shift plaats op persoonlijke ontwikkeling
 • Jouw creativiteit gaat (nog meer) stromen

 

Dit ademtraject van zes weken bestaat uit:

 • Drie individuele ademsessies van 75-90 minuten per ademsessie
 • Een coachingsessie van 30 minuten via Zoom
 • Een begeleide bodyscan op audio voor diepe ontspanning
 • Fijne, krachtige ademoefeningen voor thuis, zodat je aan die diepe ontspanning van lichaam & geest werkt
 • Mail- en Whatsappondersteuning om de sessies goed te integreren

 

De individuele ademsessies  kunnen zowel online als in mijn mooie praktijkruimte in Aalsmeer gevolgd worden.

Jouw investering voor dit  zes weken ademtraject voor meer ontspanning, vanuit intuitie keuzes durven maken en meer verbinding met je lijf is 795 euro.

[et_pb_wc_add_to_cart product=”439″ show_quantity=”off” show_stock=”off” admin_label=”Woo Aan winkelwagen toevoegen” _builder_version=”4.2.1″ fields_text_align=”center” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#dfc7ad” button_border_color=”#ffffff” text_orientation=”center” locked=”off”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Veelgestelde vragen

Wat is mijn investering voor dit ademtraject?

Dit zes weken ademtraject kost €795,-

 

Hoe lang zit er tussen de ademsessies?

Tussen de eerste ademsessies zit een week, daara houden we 1 à 2 weken per sessie ertussen, maar net wat je zelf het prettigst vindt. Met een max van zes weken

Is dit ademtraject van zes weken voor iedereen?

Ja, iedereen kan dit ademtraject van zes weken bij mij volgen om de kracht van de eigen adem te ervaren en ontdekken. Ook wanneer je zwanger bent, in een burn-out zit of wanneer er andere zaken spelen. Wel wil ik dit graag vooraf weten, zodat ik hier rekening mee kan houden en de sessies op aan kan passen.

Ik heb een andere vraag
Als je vraag niet beantwoord is, stel dan hier je vraag aan mij!