Be happy, be you

Leer te leven en ondernemen vanuit je hart, in connectie met je lichaam. 

Wil jij meer energie, diepe ontspanning & een betere nachtrust?

Ik help ambitieuze, ondernemende vrouwen om weer connectie te maken met hun lichaam, met hun hart! Voor meer energie, focus, verbeterde nachtrust en diepe ontspanning. Maar ook voor persoonlijke ontwikkeling & om de creativiteit weer te laten stromen. En dat doe ik door de adem als krachtig instrument in te zetten! 

Deep breaths are like little love notes to your body

Hi, ik ben Annemijn!

Ademcoach

Wist je dat je gemiddeld maar 20 tot 30% van je longcapaciteit benut?

En is je wel eens verteld dat wij ongeveer 20.000 keer per dag ademhalen?

Doordat we niet goed ademen kunnen er allerlei klachten optreden. Voel jij je moe, vutloos, heb je weinig energie en slaap je slecht? Zit je niet lekker in je flow en is je creativiteit niet zoals die geweest is? Dit kan komen doordat je verkeerd ademt! Gelukkig is daar iets aan te doen!

Mijn passie is om jou je energieke zelf terug te laten vinden! Om je weer te laten voelen hoe het is om in connectie met je lichaam te zijn, vanuit je hart te ondernemen en weer de ruimte voor jezelf in te nemen.

Hoe zou je het vinden om weer een ontspannen lichaam & geest te hebben en je weer fit en energiek te voelen? Klinkt goed toch?

Bewust ademhalen zorgt voor meer energie, rust en focus. Je krijgt meer vertrouwen in je lichaam en laat oude patronen & emoties los, waardoor je weer veel lekkerder in je vel komt te zitten! Je creativiteit gaat weer stromen en je lichaam kan weer helen en ontspannen.

Mijn aanbod voor een energiek & onstpannen lichaam

Wat is ademwerk?

 

Hoe we ademen zegt ontzettend veel over ons leven. Ze zeggen niet voor niets, ademen is leven!

Adem je rustig en ontspannen? Of juist snel en gehaast?

Je adem is je hele leven bij je. Het is het eerste wat je doet wanneer je geboren wordt en het laatste wat je doet voor je sterft.

Je adem is een mega waardevol instrument om in te zetten om je beter te voelen. Je voelt direct het resultaat op je lichaam, emoties en je gevoelens. Bewust ademen is een fijne manier om je lichaam te ontspannen, uit je hoofd te komen en om weer verbinding te maken met je lichaam.

Door te ontdekken hoe je jouw adem kunt gebruiken om je beter te voelen, leer je om weer vrij en ontspannen te leven.

Ademwerk kan op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel vlak heling bieden. Bij ademwerk (breathwork) gebruik je jouw eigen ademhaling om de energie in je lichaam in beweging te brengen, waardoor je emoties, herinneringen of sensaties kunt ervaren. Iedere ademsessie is uniek en niet te voorspellen wat je zal gaan ervaren, maar iedere keer weer heel helend.

Ademwerk kan jou helpen bij:

– Een betere nachtrust & beter doorslapen

– Een rustig & kalm lichaam ipv een gejaagd gevoel

– Weer in contact met je lichaam, en veel minder je in hoofd

– Het detoxen van je lichaam

– Chronische hyperventilatie onder controle krijgen

– Persoonlijke ontwikkeling & laat jouw creativiteit weer stromen

Lieve woorden van klanten die individuele ademsessies gevolgd hebben

Ruim 1,5 jaar geleden kreeg ik regelmatig last van een opgejaagd gevoel in combinatie met chronische hyperventilatie. Dit zorgde voor vermoeidheid, slecht slapen en ik belandde in een vicieuze cirkel. Na verschillende dingen te hebben geprobeerd ben ik begin 2020 bij Annemijn terecht gekomen en doen we regelmatig een individuele ademsessie. Door Annemijn heb ik ervaren hoe het is om bewuster te zijn van mijn ademhaling en door de verbonden ademhaling lukt het me om meer ademruimte te creëren en de blokkades te verminderen. Ik ervaar het als een hele fijne theraphie voor mijn opgejaagde gevoel en chronische hyperventilatie en slaap er ook beter door. Annemijn is een topper in haar vak en ik ben haar heel dankbaar voor wat zij mij heeft geleerd!

Sabine

Vanaf het moment dat Annemijn gestart is met het geven van ademsessies, volg ik sessies bij haar. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik me erbij moest voorstellen, maar toen ze me vertelde dat het goed is voor een ieder die meer contact wil maken met het lichaam, iedere sessie gezien kan worden als een schoonmaak voor lichaam & geest en dat het je creativiteit weer laat stromen, was ik toch wel heel benieuwd! En inderdaad, iedere sessie is weer een nieuwe ervaring voor me. Heel mooi en bijzonder! Ik kan weer beter contact maken met mijn lichaam, ik voel me meer ontspannen en de creativiteit stroomt als nooit tevoren. Ik ben Annemijn heel dankbaar dat zij mij iedere sessie liefdevol begeleidt en dat ze me de kracht van de adem heeft geleerd. Ik zal nog vaak een ademsessie bij haar volgen.

Hanneke

Eerst heb ik getwijfeld of een ademsessie niet te zweverig voor mij was. Op aanraden van een gemeenschappelijke vriendin toch een individuele sessie geboekt en het bleek helemal niet zweverig te zijn! Mijn ervaring is heel positief, ik was verbaasd dat de 1ste sessie al zo’n inpact had en was direct benieuwd wat meerdere sessies voor me zouden doen. Dankzij de aanpak van Annemijn voelde ik mij direct op mijn gemak en vrij om er helemaal voor te gaan. Het resultaat van de ademsessies is dat ik meer rust vind in stressvolle situaties. Ik vind het heel bijzonder om te ervaren dat ik zoveel kan sturen met mijn ademhaling. Ik had dit vooraf nooit gedacht. Ook op werk lukt het me beter om mijn emoties ” onder controle” te houden. Echt heel fijn! Ik zou deze sessies aan iedereen aanbevelen! Ik denk dat iedereen hier profeit van kan hebben, ongeacht hoe je in je vel zit. En ik zou dit vooral adviseren bij Annemijn te ervaren. Ik vind het echt heel tof hoe Annemijn dit doet!

Sophia

Gratis tips!

Speciaal voor jou heb ik een GRATIS e-book met krachtige ademhalingsoefeningen om jouw lichaam weer ontspannen en kalm te maken. Laat hier je gegevens achter en ik stuur je deze waardevolle tips graag door!